Voetballers FC Emmen gaat los op zomerhit 'Ik ga zwemmen' en nodigen zanger Mart Hoogkamer uit om te komen zwemmen in Bacardi Lemon

Met een Instagramvideo waarin de selectie van FC Emmen luidkeels meezingt en danst op zomerhit 'Ik ga zwemmen' nodigen de voetballers zanger Mart Hoogkamer uit om langs te komen voor een optreden. Inclusief eten, overnachting én Bacardi Lemon.

De uitnodiging van de FC Emmen-spelers voor zanger Mart Hoogkamer op Instagram

De uitnodiging van de FC Emmen-spelers voor zanger Mart Hoogkamer op Instagram Screenshot: @fc_emmen

Het nummer, waarvan het refrein rijmt op 'FC Emmen', is wereldwijd het meest gedeelde nummer op Spotify en is ook de spelers van FC Emmen niet ontgaan. ,,Met die microfoon het veld op in de rust", aldus voetballer Peter van Ooijen.

'Onwijs mooi'

Hoogkamer wordt overspoeld door interviewverzoekjes en aanvragen voor optredens. Zijn manager vertelt dat er op social media duizenden video's voorbijkomen van mensen die het nummer meezingen.

Of de zanger de video van het voetbalteam heeft gezien, kan zijn manager niet met 100 procent zekerheid zeggen. ,,Maar de kans is zeker aanwezig. Mart [Hoogkamer, red.] is echt een voetbalfan. Hij vindt het allemaal onwijs mooi."

Wat de favoriete voetbalclub van Hoogkamer is, blijft in het midden. ,,Misschien scheelt dat wel heel veel boekingen. Je weet maar nooit."

Geen tijd voor FC Emmen?

Geeft de zanger gehoor aan het verzoek van de voetballers? ,,We krijgen natuurlijk allemaal uitnodigingen om overal te komen zingen. Ook van voetbalclubs; of Mart in de Skybox komt zingen bijvoorbeeld." Of hij tijd heeft om naar Emmen af te reizen, valt dus nog maar te bezien.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu