Spelers FC Groningen en FC Emmen strijden om 14.30 uur in game FIFA 20 om Hondsrugbokaal

FC Groningen-spelers Dallinga en Postema nemen het zondag op tegen Ben Moussa en Görgülü van FC Emmen. Illustratie: DVHN

Dagblad van het Noorden organiseert zondag om 14.30 uur de online Hondsrugderby. Twee spelers van de noordelijke eredivisieclubs nemen het tegen elkaar op via de game FIFA 20.

Namens FC Groningen verschijnen Thijs Dallinga en Romano Postema ten tonele, FC Emmen schuift Hilal Ben Moussa en Ferhat Görgülü naar voren.

De vier profs bepalen wie zich in deze voetballoze periode online de beste van Groningen en Drenthe mag noemen. Het concept? Twee wedstrijden van ieder 20 minuten, waarin twee spelers het tegen elkaar opnemen. Na de eerste wedstrijd wisselen ze met hun teamgenoot.

Het evenement wordt georganiseerd door Dagblad van het Noorden . Dat gebeurt in samenwerking met Sport Noord en gaming- en sportorganisatie Bundled. De wedstrijd wordt online uitgezonden op de website van Dagblad van het Noorden en op het populaire gameplatform Twitch.

Hondsrugbokaal

Wil jij weten welke club zondag aan het langste eind trekt? Wie de Hondsrugbokaal omhoog mag hijsen en zich daarmee de beste van Groningen en Drenthe mag noemen? Schakel dan rond 14.00 uur in op de livestream, te zien via www.dvhn.nl

Nieuws

Meest gelezen

menu