Squashbond vindt nieuwe hoofdsponsor

Squashbond vindt nieuwe hoofdsponsor ANP

DPD Nederland heeft zich opnieuw als hoofdsponsor verbonden aan de Squash Bond Nederland (SBN). De pakketbezorger vervulde die rol eerder in 2018 en 2019 en heeft zich nu vanaf 1 januari opnieuw voor twee jaar aan de squashbond verbonden.

"We zijn bijzonder verheugd dat we in deze moeilijke en bijzondere tijd, zo’n trouwe partner hebben gevonden in DPD Nederland. Middels dit partnership kan SBN met DPD de squashsport in haar gehele breedte naar een hoger niveau tillen", zegt Tom Lucas, directeur van de SBN dat met de steun haar opleidings- en topsportprogramma's kan uitbreiden.

Uniek aan de samenwerking is dat DPD de ruim driehonderd squashcentra in Nederland gaat gebruiken als ophaalpunt. "Het zijn centra op plekken met een goede bereikbaarheid en vaak buitengewone openingstijden. Door deze squashcentra te verbinden aan het Pickup parcelshop-netwerk van DPD, groeit het aantal voorzieningen voor klanten van DPD, maar stappen er ook nieuwe doelgroepen (potentiële squashers) binnen op het squashcentrum", aldus een persbericht.

Nederland organiseert in 2022 het EK squash voor teams. Dat zou eigenlijk dit jaar in het Klokgebouw in Eindhoven worden gehouden maar de coronapandemie verhinderde dat.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu