Thiago nog twijfelgeval bij Bayern München

Thiago nog twijfelgeval bij Bayern München ANP

Het is nog onduidelijk of Thiago zaterdag voor Bayern München kan uitkomen in het thuisduel met Eintracht Frankfurt. De middenvelder was vrijdag nog niet 100 procent fit op de training.

"We moeten het even aankijken met Thiago", zei trainer Hansi Flick van de koploper van de Bundesliga. "Het loopt met hem nog niet helemaal zoals het zou moeten lopen."

Flick is optimistischer over het meespelen van Serge Gnabry, die zo goed als hersteld is van een spierblessure. De hoofdtrainer van Bayern München was vorig jaar november nog assistent van de inmiddels ontslagen Niko Kovac toen Bayern München de uitwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt met pijnlijke cijfers verloor: 5-1.

"Bittere nederlaag"

"Dat was een bittere nederlaag voor ons allemaal", zo herinnert Flick zich nog. "Ik probeer daar niet zo veel meer aan te denken. Maar we zullen anders voor de dag moeten komen."

Bayern München verdedigt in de laatste acht speelronden een voorsprong van vier punten op Borussia Dortmund. De lijstaanvoerder gaat komende dinsdag op bezoek bij de nummer 2 van de ranglijst.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu