Thijs Dallinga (oud-FC Emmen en -FC Groningen) in voorlopige selectie Jong Oranje

Thijs Dallinga: ,,Ik ben wel gehard bij FC Groningen.'' Foto: Jan de Groen

Voormalig FC Emmen- en FC Groningen-speler Thijs Dallinga (nu Excelsior) maakt deel uit van de vrijdag bekendgemaakte voorlopige selectie van Jong Oranje.

Thijs Dallinga (21) maakte na afloop van het seizoen 2020/ 2021 de overstap van FC Groningen naar Excelsior. Daar timmert de in Hellum opgegroeide spits behoorlijk aan de weg. Niet alleen prijkt hij bovenaan de topscorerslijst van de Keuken Kampioen Divisie, ook werd hij verkozen tot beste speler van de 1e periode.

Jong Oranje-coach Erwin van de Looi heeft ook de FC Groningen-spelers Daniël van Kaam en Neraysho Kasanwirj en oud-FC Emmen-doelman Kjell Scherpen (nu Brighton & Hove Albion), alsmede de voormalig FC Groningen-spelers Ludovit Reis (HSV) en Daishawn Redan (PEC Zwolle) opgeroepen voor zijn voormalige selectie.

Jong Oranje speelt vrijdag 12 november in Almere tegen Jong Bulgarije en neemt het maandag 15 november op tegen Jong Gibraltar.

De definitieve selectie van 23 spelers wordt op vrijdag 5 november bekendgemaakt.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nieuws

Meest gelezen

menu