'Thijs Oosting terug naar FC Emmen? Dat gaat niet gebeuren.' | Radio Meerdijk

Radio Meerdijk: 'Sommige journalisten zeggen dat Thijs Oosting naar Emmen komt. Dat gaat niet gebeuren' FC Emmen is de competitie begonnen met een zege op FC Den Bosch. Met clubwatcher Jonathan Ploeg en analist Jan Mennega wordt in deze podcast teruggeblikt op die wedstrijd. Heeft Reda Kharchouch zich laten zien? Is Keziah Veendorp vanaf nu de vaste rechtsback van Emmen? Op die vragen wordt antwoord gegeven. Ook gaat het over het gerucht dat Emmen AZ-speler Thijs Oosting naar de Oude Meerdijk wil halen. Volgens Ploeg zijn de Drenten inderdaad geïnteresseerd in het talent, maar is de kans verwaarloosbaar dat hij inderdaad de rest van het seizoen in de eerste divisie speelt. Ook geïnteresseerd in FC Groningen? Luister dan naar Radio Milko

FC Emmen is de competitie begonnen met een zege op FC Den Bosch. Met clubwatcher Jonathan Ploeg en analist Jan Mennega wordt in deze podcast teruggeblikt op die wedstrijd. Heeft Reda Kharchouch zich laten zien? Is Keziah Veendorp vanaf nu de vaste rechtsback van Emmen? Op die vragen wordt antwoord gegeven.

Ook gaat het over het gerucht dat Emmen AZ-speler Thijs Oosting naar de Oude Meerdijk wil halen. Volgens Ploeg zijn de Drenten inderdaad geïnteresseerd in het talent, maar is de kans verwaarloosbaar dat hij inderdaad de rest van het seizoen in de eerste divisie speelt.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's