Verslaat GIJS ook Tilburg Trappers, spektakel verwacht bij ACV-Staphorst en wat doet Lycurgus in Barneveld? | tips van de sportredactie

Stan Haanstra (rechts) als aanvaller van Staphorst in een eerder duel met ACV, hier met als tegenstander Robert Talens (links) in 2019.

Stan Haanstra (rechts) als aanvaller van Staphorst in een eerder duel met ACV, hier met als tegenstander Robert Talens (links) in 2019. Foto: Gerrit Boer

Een Drentse degradatiederby, een paar prachtige Groningse clashes, de altijd beladen ijshockeyklassieker tussen GIJS en Tilburg Trappers en de must-win van Lycurgus. Hier zijn de tips van onze sportredactie voor komend weekend!

Allereerst een wedstrijd die op de één of andere manier altijd een duel vol spektakel is: ACV-Staphorst , zaterdag 14.30 uur. De Assenaren willen zich natuurlijk revancheren voor de gemorste punten tegen Ter Leede en RKAV Volendam om zo de aansluiting met koploper GVVV te behouden. Maar Staphorst heeft de punten minstens net zo hard nodig in een seizoen waarin het allemaal niet lekker draait, daar in de Kop van Overijssel. Trainer Karlo Meppelink mag na één seizoen al omkijken naar een andere club en ook spelers laten weten misschien wel weg te willen. Linksbuiten Stan Haanstra, opgegroeid bij Achilles 1894, solliciteerde donderdag in deze krant zelfs openlijk naar een plek in de selectie van ACV. Dat belooft wat.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's