Tokio Vandaag, uw dagelijkse olympische nieuwsupdate. Elke dag om 17.00 uur op onze kanalen

Logo Tokio Vandaag. Foto: DVHN

Gedurende de Olympische Spelen houden Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant u dagelijks op de hoogte van alle ontwikkelingen in Tokio én aan het thuisfront. Uiteraard via papier, online en onze socials, maar ook via Tokio Vandaag.

Fladdert Ranomi Kromowidjojo er in het Japanse bad op los? Treedt Henk Grol op de mat in de voetsporen van de legendarische Anton Geesink? Roeit Melvin Twellaar zich naar eeuwige roem? En wat te denken van rekstokkoning Epke Zonderland, wielrenster Anna van der Breggen, Lois Abbingh en haar handbaldames en Vivianne Miedema en de Oranje Leeuwinnen? Zorgen zij voor succes? U leest het dagelijks in Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant , op papier, online én de socials.

Tokio Vandaag: snel, behapbaar, informerend en onmisbaar

Daarnaast doen wij deze Spelen iets nieuws: Tokio Vandaag. Een dagelijkse video-update van maximaal enkele minuten, die rond 17.00 uur op onze kanalen verschijnt. Daarin praten onze presentatoren u vanuit onze studio graag bij over de Olympische gebeurtenissen van die dag en blikken zij kort vooruit op de nacht en dag die komen gaan. Sleutelwoorden: snel, behapbaar, informerend en onmisbaar voor uw dagelijkse portie Tokio. De eerste Tokio Vandaag verschijnt vandaag.

Dus, had je geen zin of gelegenheid om ‘s nachts je wekker te zetten en in het holst van de nacht voor de beeldbuis onze Olympiërs aan te moedigen? Of moest je de hele dag werken en heb je niet alles meegekregen, maar ben je toch benieuwd? Kijk dan naar Tokio Vandaag. Als het even kan en de situatie vraagt ernaar, dan proberen we tevens het thuisfront van ‘onze’ noordelijke toppers die in het Land van de Rijzende Zon om medailles strijden in de update te betrekken.

Nieuwsgierig? Schakel dan vandaag, en alle andere Olympische dagen, om 17.00 uur naar onze websites of een van onze andere kanalen.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
Olympische Spelen
menu