Tomas Suslov verlengt zijn contract bij FC Groningen, maar een garantie op een langer verblijf is het niet. 'Er is doorlopend belangstelling'

De achterban van FC Groningen kan waarschijnlijk nog wat langer genieten van de kwaliteiten van Tomas Suslov. Het 19-jarige supertalent uit Slowakije heeft zijn contract met één seizoen verlengd tot de zomer van 2026.

Tomas Suslov heeft zijn contract verlengd bij FC Groningen, maar het is geen garantie dat hij ook daadwerkelijk veel langer blijft.

Tomas Suslov heeft zijn contract verlengd bij FC Groningen, maar het is geen garantie dat hij ook daadwerkelijk veel langer blijft. Foto: ANP ROY LAZET

Een garantie dat de aanvaller annex middenvelder daadwerkelijk tot medio 2026 aan FC Groningen verbonden blijft is het niet. De international kan nu al rekenen op brede belangstelling en het is zeker niet ondenkbaar dat Suslov de club komende zomer al gaat verlaten. Gegadigden zullen dan wel een transfersom neer moeten tellen die recht doet aan zijn talent en het verse contract.

Nieuws

menu