Tot nu toe blijft 70 procent van de seizoenkaarthouders FC Emmen ook in de eerste divisie trouw (de rest heeft nog 10 dagen de tijd)

Inmiddels heeft 70 procent van de seizoenkaarthouders bij FC Emmen aangegeven ook volgend jaar zijn stoeltje te willen behouden, ondanks dat de club volgend jaar in de eerste divisie uitkomt. Het stemt de Drentse club tot tevredenheid.

Supporters van FC Emmen juichen de spelersbus toe.

Supporters van FC Emmen juichen de spelersbus toe. Foto: Jan Anninga

Dat laat zij weten via de eigen website. „We zijn ontzettend blij met dit aantal, zeker omdat na degradatie ook nog eens ruim 1250 seizoenkaarten zijn aangevraagd via de wachtlijst.”

Een woordvoerder van de club laat desgevraagd weten dat voordat de club vorige maand degradeerde al 2000 kaarten op de wachtlijst stonden. Een deel van die mensen heeft zich na degradatie opnieuw ingeschreven. Omdat niet duidelijk is wie uiteindelijk wel of niet toehapt wanneer hij of zij aan de beurt is, is het zicht op het aantal daadwerkelijke wachtlijstkaarten enigszins vertroebeld.

Loyaliteitskorting en KKD-korting

Seizoenkaarthouders van FC Emmen die hebben afgezien van een tegemoetkoming voor de door coronamaatregelen gemiste wedstrijden, kunnen hun seizoenkaart verlengen. Ze krijgen daarbij 20 procent korting.

De helft van de korting is een zogenoemde loyaliteitskorting. Seizoenkaarthouders die hun seizoenkaart verlengen - en hun ‘eigen’ stoel houden - krijgen deze omdat ze hun club trouw blijven. De andere helft betreft een Keuken Kampioen Divisie-korting.

Vanaf 28 juni begint voorverkoop van niet-verlengde kaarten

Seizoenkaarthouders die zich nog niet over de tegemoetkoming hebben uitgesproken, kunnen hun kaart nog niet verlengen. Dat kan pas nadat zij hebben doorgegeven of zij er wel of niet van afzien.

De seizoenkaarten kunnen tot en met zondag 27 juni 23.59 uur worden verlengd. Maandag 28 juni begint de verkoop van de niet-verlengde seizoenkaarten en komen de mensen op de wachtlijst aan de beurt.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
FC Emmen
FC Emmen
menu