Trainer Bosz heeft maar weinig rust met Leverkusen

Trainer Bosz heeft maar weinig rust met Leverkusen ANP

Trainer Peter Bosz van Bayer Leverkusen baalt een beetje van de vele wedstrijden in korte tijd voor zijn ploeg. "Het is natuurlijk goed dat we weer voetballen", zegt hij. "Maar van alle ploegen in de Bundesliga hebben wij het minste rust. Wij spelen de wedstrijden nu het kortst op elkaar. Dat is best extreem."

Leverkusen klom zaterdag naar de vierde plaats van de ranglijst, met dank aan een zege bij Borussia Mönchengladbach (1-3). De formatie voetbalt dinsdag tegen VfL Wolfsburg en komende vrijdag wacht alweer een ontmoeting met Freiburg.

"En dinsdag wordt een lange dag", blikt Bosz vooruit. "Want we moeten onszelf al vroeg laten testen op het coronavirus. Dat is belangrijk, maar ik had dat liever wat later op de dag gezien. Maar goed, het is niet anders."

Bosz verwacht een lastige wedstrijd tegen Wolfsburg. "We hebben tweemaal gewonnen en goed gespeeld. Dan is de volgende wedstrijd altijd moeilijk", zegt de trainer die waarschijnlijk weer een beroep kan doen op Jonathan Tah en Kevin Volland. Lars Bender is nog wel geblesseerd.

Nieuws

Meest gelezen

menu