'Trainer Dick Lukkien weg bij FC Emmen? Doe even normaal!' | podcast Radio Meerdijk

Radio Meerdijk, de sportpodcast over FC Emmen. Illustratie: DVHN

De competitiestart van FC Emmen is ronduit belabberd. Toch is er volgens Jan Mennega, die jarenlang FC Emmen en FC Groningen volgde, nog geen reden tot paniek. Volgens de sportjournalist komt het wel goed met de Drenten, maar moeten de resultaten wel snel volgen. Dat trainer Dick Lukkien het veld moet ruimen, is volgens Mennega een bespottelijk idee.

Clubwatcher Jonathan Ploeg was bij de wedstrijd tegen Helmond Sport en sprak aanvoerder Jeroen Veldmate, die eist dat meerdere spelers nu op gaan staan. Ploeg zag dat het spel van Emmen bij tijd en wijle naar behoren was, maar maakt zich wel zorgen over de manier waarop de Drenten de doelpunten weggeven en het gebrek aan creativiteit voorin.

Ook gaat het over de transfers die Emmen afgelopen dinsdagavond afrondde. Zo werden Joël van Kaam en Kian Slor nog net voor het sluiten van de markt gehuurd van FC Groningen. Met de vader van Kian, Jan Slor, wordt in deze aflevering gebeld over het tot stand komen van de transfer en de toekomst van zijn zoon. Hij maakt zich over één ding nogal zorgen.

Ook geïnteresseerd in FC Groningen? Luister dan naar Radio Milko .

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
FC Emmen
Podcast
menu