Trainer Pochettino wil wel weer aan de slag in Premier League

Trainer Pochettino wil wel weer aan de slag in Premier League ANP

Trainer Mauricio Pochettino wil wel weer in de Premier League aan de slag. "Ik houd van Engeland en zou graag in Londen willen blijven wonen", zegt de Argentijn die in november na ruim vijf jaar werd ontslagen bij Tottenham Hotspur. "Maar ik sluit andere landen ook niet uit."

Pochettino wordt veelvuldig genoemd als nieuwe trainer van Newcastle United, dat waarschijnlijk wordt overgenomen door een kapitaalkrachtig consortium uit Saudi-Arabië.

Newcastle United is de huidige nummer 13 van Engeland. Maar Pochettino vindt de huidige status van een mogelijke nieuwe club niet erg belangrijk. "Iedere club heeft zijn eigen plan voor succes. Bij de ene club moet je kampioen worden en de Champions League winnen", vertelt hij aan Sky Sports. "Bij een andere club is een plaats bij de eerste zes al een hoofdprijs."

Pochettino staat ook open voor een club die nog geen deel uitmaakt van de top zes van de Premier League. "Zelfs Tottenham en Arsenal staan nu niet bij de eerste zes. De top zes is steeds weer anders. Ik respecteer alle clubs. Ik onderschat geen enkele club."

Nieuws

Meest gelezen

menu