Trotse Prins Bernhard toont 'klaar' Circuit Zandvoort

Trotse Prins Bernhard toont 'klaar' Circuit Zandvoort ANP

Prins Bernhard heeft een ander weekend voor de boeg dan dat hij maanden geleden had verwacht. Reikhalzend keek hij uit naar de Grand Prix van Zandvoort op 3 mei, maar die werd vanwege de coronacrisis afgeblazen. Toch was het Circuit, waarvan Bernhard mede-eigenaar is, er klaar voor, zo deelt de prins vrijdag op Instagram.

"Vandaag zou het Super Friday zijn van de F1 Heineken Dutch Grand Prix. Helaas is het 'Ultimate Race Festival' uitgesteld. Al het harde werk heeft echter geloond want het circuit was klaar voor dit weekend", schrijft Bernhard bij foto's vanuit Zandvoort. "Nu is Circuit Zandvoort klaar voor wanneer de tijd is aangebroken dat er weer kan worden geracet."

De prins belooft dat Formule 1-fans de komende dagen toch een beetje aan hun trekken komen. "We willen alle fans bedanken voor hun steun tijdens de laatste paar maanden. Blijf veilig en geniet van het materiaal dat we dit weekend voor jullie in petto hebben!"

De Formule 1 zou dit weekend na 35 jaar weer terugkeren in Zandvoort. Bernhard was een van de initiatiefnemers om de koningsklasse van de autosport naar Nederland te halen.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu