VVSB hoopt op nieuwe stunt in bekertoernooi

VVSB hoopt op nieuwe stunt in bekertoernooi ANP

Noordwijkerhout loopt woensdag uit voor de historische wedstrijd van de lokale amateurs van VVSB tegen FC Utrecht in de halve finale van het KNVB-bekertoernooi. VVSB is de sensatie van het bekertoernooi en staat al weken nationaal en internationaal in de aandacht omdat de amateurclub een speciale prestatie leverde door de laatste vier te bereiken.

De topklasser is niet van plan zich in de Galgenwaard te laten afslachten en heeft zich bloedserieus en als een echte topclub voorbereid op de veelbesproken ontmoeting. Maandag gaf de club voor het eerst in de geschiedenis een persconferentie, dinsdag was er een 'uitzwaaitraining' en daarna sloot de selectie zich op in een hotel.

Ook in Utrecht leeft de wedstrijd enorm, constateerde trainer Erik ten Hag. ,,Het broeit. Er staat iets moois te gebeuren'', aldus de coach van de eredivisieclub.

De andere halve finale gaat donderdag tussen AZ en Feyenoord. De Kuip is voor de vier teams de gedroomde eindbestemming. Op 24 april staat de bekerfinale op het programma.

Nieuws

Meest gelezen

menu