Vader Strand Larsen vraagt zich af: 'Hoe kan het dat je alleen goals maakt in de winter?' | TV Milko

,,Ja, daar had ik niet echt over nagedacht", lacht de spits die zijn vorm gevonden lijkt te hebben. Weet Strand Larsen ook tegen Heracles zijn goal(s) mee te pikken? Zaterdagavond om 20:00 uur zal de FC aantreden op het kunstgras tegen Heracles. Trainer Danny Buijs voorziet een pittige wedstrijd tegen de Almeloërs aangezien een hoop basisspelers rust hebben gekregen in de bekerwedstrijd die Heracles woensdag tegen AZ speelde (4-1 verlies). Een lichtpuntje binnen de selectie van FC Groningen is toch zeker spits Jorgen Strand Larsen. De Noor heeft in zes wedstrijden zes doelpunten gemaakt en lijkt daarmee zijn vorm te hebben gevonden. Of heeft de winterperiode er iets mee te maken? Je ziet het in TV Milko!

Zaterdagavond om 20:00 uur zal de FC aantreden op het kunstgras tegen Heracles. Trainer Danny Buijs voorziet een pittige wedstrijd tegen de Almeloërs aangezien een hoop basisspelers rust hebben gekregen in de bekerwedstrijd die Heracles woensdag tegen AZ speelde (4-1 verlies).

Een lichtpuntje binnen de selectie van FC Groningen is toch zeker spits Jørgen Strand Larsen. De Noor heeft in zes wedstrijden zes doelpunten gemaakt en lijkt daarmee zijn vorm te hebben gevonden. Of heeft de winterperiode er iets mee te maken?