Van Bommel als jeugdtrainer terug naar PSV

Van Bommel als jeugdtrainer terug naar PSV ANP

Mark van Bommel keert per direct terug als individuele trainer in de opleiding bij PSV. De Limburger, die tijdens zijn actieve carrière verspreid over twee periodes 274 officiële wedstrijden voor PSV speelde, gaat zich richten op de middenvelders van PSV onder 17, onder 19 en Jong PSV.

,,Een mooie uitdaging die goed past bij mijn ontwikkeling als trainer”, reageert de voormalig topvoetballer op de website van de koploper van de eredivisie. ,,Ik heb in de afgelopen twee jaar stage gelopen bij enkele jeugdteams van PSV, de A-selectie van PSV en ben daarnaast assistent-bondscoach van Saudi-Arabië. Ik wil me in alle facetten van het trainersvak verdiepen en ben blij dat ik van PSV de kans krijg om in deze rol aan de slag te gaan.”

PSV maakte afgelopen woensdag al de terugkeer van Ruud van Nistelrooij bekend. De oud-aanvaller stopt in de zomer als assistent van bondscoach Danny Blind bij het Nederlands elftal. Hij gaat in Eindhoven werken met de spitsen van onder 17, onder 19 en Jong PSV.

De KNVB maakte vrijdagmiddag bekend dat zowel Van Bommel als Van Nistelrooij is geslaagd voor de cursus coach betaald voetbal.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu