Van een uitzichtloze situatie bij FC Emmen naar een mogelijke basisplaats tegen PSV. Dit is hoe Teun Bijleveld zichzelf met een subtiele hint in de kijker speelt

Niet zo heel lang geleden kreeg Teun Bijleveld van FC Emmen te horen dat hij op zoek mocht naar een andere werkgever. Inmiddels stevent hij af op een mogelijke basisplaats tijdens de seizoensopener tegen PSV. En dat dankzij een subtiele hint van hemzelf.

Teun Bijleveld (rechts) namens FC Emmen in een fel duel met Jonathan de Guzman tijdens de oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Teun Bijleveld (rechts) namens FC Emmen in een fel duel met Jonathan de Guzman tijdens de oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Foto: Dijks Media

Je zal van je huidige werkgever maar te horen krijgen dat je op zoek mag naar een andere. Het overkwam Teun Bijleveld nog niet zo heel lang geleden. De 24-jarige middenvelder van FC Emmen werd verteld dat hij overbodig was geworden. Met onder anderen Maikel Kieftenbeld, Jari Vlak, Lucas Bernadou en de inmiddels vertrokken Oussama El Azzouzi als concurrenten was de kans op speeltijd nihil, luidde de boodschap. Desondanks zat Bijleveld naar eigen zeggen niet bepaald bij de pakken neer.

Van uitzichtloos naar basis?

Nieuws

menu