Vanmiddag live bij DVHN: Oefenwedstrijd Borussia Mönchengladbach - FC Groningen

De wedstrijd begint om 15.30 uur en is hier te zien.

Nog twee oefenwedstrijden voor FC Groningen en dan begint het voetbalseizoen 2021/2022. Vanmiddag om 15.30 uur speelt de Trots van het Noorden tegen het Duitse Borussia Mönchengladbach. De wedstrijd is live te zien via DVHN voor PREMIUM-abbonnees.

De oefenwedstrijden en samenvattingen op DVHN zijn exclusief voor abonnees. Een PREMIUM-abonnement is al er vanaf 1,15 euro per week. Nog twee belangrijke oefenwedstrijden te gaan. Vanmiddag tegen Borussia Mönchengladbach en 6 augustus tegen Venezia FC. Abonneer je hier en kijk de laatste twee oefenduels live! 

Al premium-abonnee? Hier kan je de wedstrijd vanmiddag zien. De pagina gaat om 15.00 uur live.

FC Groningen heeft 5 van de 7 oefenwedstrijden erop zitten: tegen Pelikaan S uit Oostwold (1-4 winst), het Belgische KRC Genk (1-1), het Duitse SC Verl (3-2 verlies) en VfL Osnabrück (0-1 winst). De vijfde oefenwedstrijd was de Derby van het Noorden tegen sc Heerenveen. FC Groningen toonde in Rolde de betere partij en won met 2-1 van de ploeg uit Friesland.

De oefenwedstrijden en samenvattingen op DVHN zijn exclusief voor abonnees. Sluit hier een abonnement af . Een PREMIUM-abonnement is al er vanaf 1,15 euro per week.

Nieuws

Meest gelezen

menu