Vejinovic en Kramer trainen met Feyenoord

Vejinovic en Kramer trainen met Feyenoord ANP

Marko Vejinović en Michiel Kramer wandelden maandagochtend even voor 11.00 uur samen van stadion De Kuip naar het trainingsveld op jeugdcomplex Varkenoord. Beide spelers van Feyenoord kregen zaterdagavond ongewenst bezoek van 'supporters' van de Rotterdamse club. Vejinovic werd ernstig bedreigd. Kramer vertelde te zijn lastig gevallen.

Vejinovic en Kramer werden op weg naar de training niet extra beveiligd. Zoals gebruikelijk hield een steward de spelers van een afstandje in de gaten. Veel journalisten zijn naar de training van de nummer drie van de eredivisie gekomen. Ruim twintig supporters volgen de eerste oefensessie na de vijfde nederlaag op rij van Feyenoord. ,,Ik weet niet of het waar is'', zegt een bejaarde man. ,,Maar als het zo is, dan zijn het voor mij geen fans van Feyenoord die dit hebben gedaan. Dit is schandalig en te belachelijk voor woorden.''

Vejinovic wilde na afloop van de training niet ingaan op de bedreigingen. Kramer reageerde kort toen hem werd gevraagd wat hij ervan vond. ,,Wat denk je zelf, heel vervelend'', zei de spits die woensdag mogelijk op tijd fit is voor het bekerduel van Feyenoord met Roda JC.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu