Vis en Voetbal: Staat Dennis Telgenkamp of Felix Wiedwald in het doel van FC Emmen? En komt het nog goed met Arjen Robben bij FC Groningen?

Wordt het Dennis Telgenkamp of toch Felix Wiedwald? Verslaggevers Jonathan Ploeg en William Pomp buigen zich in een nieuwe aflevering van Vis en Voetbal over de vraag wie komend weekend tussen de palen staat bij FC Emmen, dat zondag aantreedt tegen Feyenoord.

Vaste waarde Telgenkamp zit niet in de beste fase van zijn carrière. Afgelopen week liet trainer Dick Lukkien in de gewonnen bekerpot tegen FC Eindhoven de Duitse Felix Wiedwald opdraven.

Wat voert Lukkien in zijn schild?

Ploeg constateerde vrijdag tijdens de training van de Drenten iets opmerkelijks. Lukkien hield beide keepers apart van de groep. Ze deden niet mee aan de partijvorm en verrichtten elders op het veld hun oefeningen. Wat voert de Veendammer oefenmeester in zijn schild? Ploeg en Pomp zijn er in ieder geval wel uit.

Pomp heeft intussen heel andere zorgen, want het gaat niet goed met Arjen Robben. De wereldster uit Bedum blijft maar kwakkelen en is er ook dit weekend tegen VVV-Venlo niet bij. Komt het nog goed of dreigt een gebed zonder einde?

Huiver mee in een verse Vis en Voetbal!

Nieuws

Meest gelezen

menu