Vis en Voetbal: William krijgt kromme tenen van Hans Nijland en Jonathan weet al wie de vervanger wordt van Anco Jansen 

Elke vrijdag bespreken onze clubwatchers William Pomp (FC Groningen) en Jonathan Ploeg (FC Emmen) de stand van zaken binnen en buiten het voetbal.

Clubwatcher William Pomp vertelt over zijn ontmoeting met Office Centre-directeur Frans Davelaar, die hij opzocht op zijn hoofdkwartier in Almere. Hij wil ook nog iets kwijt over de oude directie. Die klopte zichzelf deze week stevig op de borst door op Twitter te melden dat zij en niemand anders Office Centre binnenhaalden in 2019. Hans Nijland en Robbert Klaver drukten elkaar daarbij een paar stevige veren in het achterwerk.

,,Daar kreeg ik toch wel een beetje kromme tenen van in mijn schoenen'', vertelt Pomp, die het gevoel heeft dat de voormalige directieleden zich tekort gedaan voelen. Daarom richt de FC Groningen-volger zich persoonlijk tot Nijland en Klaver. ,,Hans en Robbert, dit hebben jullie toch helemaal niet nodig?''

Verder gaat het onder meer over de blessures bij FC Emmen, die een kleine schaduw werpen over de ontmoeting met SC Heerenveen van zaterdagavond. Zo ontbreekt onder meer Anco Jansen op het appel. FC Emmen-watcher Jonathan Ploeg kondigt de vervanger alvast aan en houdt vertrouwen in een goede afloop in het Friese Haagje.

Dit en meer in Vis & Voetbal!

Nieuws

Meest gelezen

menu