Voetbal leeft weer volop in Oldambt, clubs lijken bezig aan een opmars: 'Of wij het allemaal in de benen kunnen houden? Dat wordt spannend'

THOS promoveerde naar de vierde klasse, MOVV en WVV (zaterdag) naar de derde en BNC miste op een haar na de tweede promotie in twee jaar tijd. Maar ook Scheemda, Drieborg en Heiligerlee speelden nacompetitie. De clubs uit Oldambt lijken aan een opmars bezig te zijn.

Feest bij THOS na 'De Slag in Heiligerlee' tegen Drieborg. In de finale van de nacompetitie, om een plek in de vierde klasse, won THOS met 3-2.

Feest bij THOS na 'De Slag in Heiligerlee' tegen Drieborg. In de finale van de nacompetitie, om een plek in de vierde klasse, won THOS met 3-2. Foto: DVHN

Na een zinderende finale in het neutrale Heiligerlee promoveerde het roemruchte THOS voor het eerst sinds twintig jaar weer naar de vierde klasse. Omdat aartsrivaal BNC verzuimde het af te maken tegen Weerdinge, en dus weer in de vierde klasse uitkomt, staat komend seizoen de ‘El Clasico’ van het Oldambt weer op het programma. Een affiche om naar uit te kijken.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's