Voetballers Heiligerlee willen liever naar Texel dan promoveren en verliezen dik van Sleen: 8-0. 'Misschien niet helemaal voor 100 procent ingezet'

Het was de opvallendste uitslag van de eerste nacompetitieduels in het amateurvoetbal van donderdagavond: Sleen-Heiligerlee 8-0. Het traditionele weekendje Texel zat de spelers van Heiligerlee een beetje dwars.

Heiligerlee-spelers Sander Dreijer en Niels Eden (midden) in actie in een wedstrijd in de reguliere competitie, op 15 mei tegen het als tweede gefinishte PJC.

Heiligerlee-spelers Sander Dreijer en Niels Eden (midden) in actie in een wedstrijd in de reguliere competitie, op 15 mei tegen het als tweede gefinishte PJC. Foto: Huisman Media

Het was heel duidelijk eenrichtingsverkeer op het sportpark van vv Sleen aan de Oldenhoffstraat. De Drenten rolden Heiligerlee op en hadden met een beetje meer precisie zelfs de 10 kunnen halen. Een merkwaardig ruime en eenvoudige zege van de ploeg die als vierde eindigde in de 4e klasse D. Eigenlijk wat té dik, gezien de selectie van Heiligerlee, dat zijn zinnen zo had gezet op het kampioenschap van 4C.

Nieuws

menu