Volleybalvrouwen Sudosa-Desto vullen met ervaren Annelien Alons gat in selectie snel op

Volleybal

Volleybalclub Sudosa-Desta uit Assen heeft met het aantrekken van Annelien Alons snel ingespeeld op het onverwachte vertrek van Lisa Boer.

Daarmee is de vrouwenselectie wederom compleet. Boer liet anderhalve week geleden weten Sudosa-Desto te velaten om volgend seizoen bij Team Eurosped in de eredivisie te gaan spelen. Met de komst van de ervaren 31-jarige midspeelster Annelien Alons wordt het ontstane gat opgevuld.

Regio Zwolle Volleybal

De in Groningen woonachtige hoofdblokkeerster heeft de afgelopen twee jaar met Regio Zwolle Volleybal in de eredivisie gespeeld en in beide seizoenen de play-offs bereikt. Daarvoor deed ze internationale ervaring op in de Belgische en de Zwitserse competitie. ,,Ik ben nieuwsgierig en kijk er naar uit om in een nieuw en enthousiast team alles eruit te halen wat er in zit’’, zegt Alons.

Versterken

Het was volgens coach Lesley de Jonge even schrikken, nadat Lisa Boer besloot te vertrekken: ,,Gelukkig hebben we de selectie kunnen versterken met Annelien. Een superwaardevolle aanvulling met al haar ervaring. Onze jonge selectie kan erg veel van haar leren.’’

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu