Vrienden fietsen ruim 200 kilometer van Amsterdam naar Groningen voor korfbalvereniging Nic. Ze willen met hun sponsortocht veel geld ophalen nu de club het door de coronapandemie financieel lastig heeft

Vier fanatieke aanhangers van de Groningse korfbalvereniging Nic. willen zoveel mogelijk geld bijeen gaan brengen. Dat moet gebeuren met een gesponsorde fietstocht van Amsterdam naar Groningen.

Willem van Kalsbeek, Maarten de Ruiter, Gerwin Blankevoort en Jos Bosma bij de velden en het clubgebouw van Nic. Daar zullen ze straks na hun fietstocht aankomen.

Willem van Kalsbeek, Maarten de Ruiter, Gerwin Blankevoort en Jos Bosma bij de velden en het clubgebouw van Nic. Daar zullen ze straks na hun fietstocht aankomen. Foto: Corné Sparidaens

Jos Bosma, Willem van Kalsbeek, Maarten de Ruiter en Gerwin Blankevoort fietsen op zaterdag 18 september maar liefst 205 kilometer van Amsterdam naar Groningen. Het vertrek is in Amsterdam bij korfbalvereniging Rohda, waarna vele uren later aan het Boutenspad wordt gefinisht bij het clubgebouw en kantine van Nic.

Nieuws

menu