Bernadien Robben hersteld van coronavirus: 'Gelukkig hebben we vrienden die boodschappen voor ons deden en met de hond wandelden'

Bernadien Robben kijkt toe hun Arjen Robben hun zoontje Luka een knuffel geeft. Foto: Pim Ras Fotografie

De vrouw van Arjen Robben, Bernadien, heeft het coronavirus opgelopen en is daar inmiddels weer van genezen. Dat vertelt de Bedumer in de FC Bayern Podcast. Robben zelf is negatief getest.

,,Gelukkig is ze weer hersteld, maar het was niet leuk”, vertelt Robben. ,,Ze heeft zich slecht gevoeld. Het ergste was de druk op haar borst en de ademhalingsproblemen. Geen fijn gevoel. Het duurt ook lang. Het is niet dat het na één of twee dagen beter gaat. We hebben twee weken thuisgezeten in quarantaine. Ik ben blij dat het niet té erg is geworden.”

Robben zelf testte, net als zijn kinderen, negatief op het coronavirus. ,,Gek genoeg wel. Het zou kunnen dat we het niet gemerkt hebben.”

'Gelukkig hebben we vrienden die boodschappen voor ons deden'

,,Gelukkig hebben we vrienden die boodschappen voor ons deden en met de hond gingen wandelen‘’, zegt Robben. ,,In het begin zagen niet alle mensen de ernst van dit virus in. Ik hoop dat iedereen zich nu wel aan de regels houdt.”

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
Coronavirus
menu