Waarom William ruzie maakt met ziedende Alfons Arts. En de creatieve Mark-Jan Fledderus en fanatieke fans van FC Groningen verdienen complimenten | podcast Radio Milko

Radio Milko, de sportpodcast over FC Groningen Illustratie: DVHN

FC Groningen-watcher William Pomp genoot zaterdagavond van een sfeervol Euroborg, waarbij hij een veer in de hoed stak van de fanatieke supporters van FC Groningen, die zich volgens hem keurig gedroegen en negentig minuten lang voor een geweldige sfeer zorgden.

Over het spel van de Groningers was Pomp eveneens zeer te spreken. De Trots van het Noorden had volgens de clubwatcher zeker een overwinning verdiend.

Ondertussen nadert de transferdeadline. Ramon Pascal Lundqvist lijkt de eerste speler te zijn die gaat vertrekken. Er zijn meer Groningers die in de belangstelling staan van andere clubs, tot verdriet van trainer Danny Buijs, weet Pomp te melden. Toch zijn er complimenten voor technisch directeur Mark-Jan Fledderus, die op een creatieve manier te werk gaat bij de transfers.

Pomp kreeg het aan de stok met Arts

Naast alle loftuitingen is er ook plaats voor een uitbrander. Pomp kreeg het onlangs aan de stok met assistent-trainer Alfons Arts. De sportjournalist is niet te spreken over de handelswijze van de derde trainer van de FC.

Ook geïnteresseerd in FC Emmen? Luister dan naar Radio Meerdijk .

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
Podcast
FC Groningen
menu