Walker ter discussie bij Manchester City na seksfeestje

Walker ter discussie bij Manchester City na seksfeestje ANP

Verdediger Kyle Walker moet bij Manchester City rekening houden met disciplinaire maatregelen. De 29-jarige international heeft zich volgens zijn club in het kader van de coronacrisis allesbehalve als een rolmodel gedragen. De directie zal na een intern onderzoek een oordeel vellen over de affaire. "We zijn in hem teleurgesteld", liet de clubleiding weten.

Britse media onthulden dat Walker afgelopen week met anderen een feestje had gevierd in zijn woning. Daarbij waren ook twee prostituees aanwezig. Het pikante partijtje vond plaats kort nadat Walker via sociale media het publiek had opgeroepen de quarantainerichtlijnen van de Britse autoriteiten op te volgen en toch vooral thuis en ook op veilige afstand van elkaar te blijven.

Hij heeft inmiddels zijn excuses aangeboden voor zijn roekeloze gedrag. "Blijf thuis en houd je veilig", herhaalde Walker nog maar eens.

Eerder ging ook al aanvoerder Jack Grealish van Aston Villa in de fout. Een paar uur nadat hij een oproep had gedaan om thuis te blijven, raakte hij betrokken bij een ongeval met zijn auto. Ook hij betuigde spijt van zijn daad. Grealish kreeg een geldboete van zijn club.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu