Wat deed Arjen Robben tijdens SC Cambuur-FC Groningen? In ieder geval niet naar zijn oude cluppie kijken! | TV Milko

Arjen Robben heeft SC Cambuur - FC Groningen zondag niet gevolgd. Wat de wereldster dan wel deed? Het antwoord wordt gegeven in de eerste aflevering van TV Milko, het online magazine van de sportredactie van Dagblad van het Noorden dat twee keer per week alle ins en out van FC Groningen behandelt.

.

.

Robben wenste FC Groningen zes minuten voor de aftrap nog wel succes tijdens het nieuwe seizoen. 'We gaan het volgen!', schreef Arjen Robben op zijn socials, maar de gepensioneerde linkspoot schaarde zich vervolgens niet achter de buis om de verrichtingen van zijn voormalige ploegmakkers te bekijken.

Wereldgoal van Jorgen Strand Larsen

In deze eerste show wordt er verder nog eens uitgebreid stilgestaan bij de wereldgoal van Jorgen Strand Larsen, waarmee hij in het Cambuur-stadion tekende voor drie punten voor de Trots van het Noorden. Trainer Danny Buijs eist een deel van de credits op.

Ook wordt de fantastische sprint die assistent-trainer Adrie Poldervaart op het wonderdoelpunt liet volgen onder de loep genomen en is er nog nieuws over drie talenten van FC Groningen.

Vrijdag is er weer een nieuwe TV Milko. Dan staat de wedstrijd FC Groningen-FC Utrecht centraal.

 

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
Video
menu