Wat doen Lycurgus en Hurry-Up in Limburg en wordt ACV weer koploper? | tips van de sportredactie

Harold Wolters van WKE'16 (rechts) passeert Paul van Brussel (Helpman) in een eerdere topper in 2K zondag.

Harold Wolters van WKE'16 (rechts) passeert Paul van Brussel (Helpman) in een eerdere topper in 2K zondag. Foto: Jan Anninga

Naast het eredivisiegeweld, de Hoogmis in Vlaanderen en de basketbalkraker tussen Donar en Filou Oostende is er ook nog voldoende andere sport de moeite waard. Wat te denken van WKE’16-Sellingen, Alcides-Be Quick of een dubbelprogramma met twee mooie handbalpotjes in sporthal Angelslo? Hier de tips van de sportredactie!

De handballers van Oosting E & O/Hurry-Up gaan zaterdag op voor hun vierde overwinning op rij. De nummer zes van de eredivisie treft vanaf 20.45 uur in Sporthal Angelslo in Emmen Vrone Berdos . De Emmenaren en Zwartemeerders spelen het duel tegen een ander combinatieteam, dat is samengesteld uit spelers van Vrone uit Sint Pancras en Berdos uit Bergen. De Noord-Hollandse bezoekers staan op de dertiende plaats en moeten normaal gezien geen probleem vormen voor de mannen van coach Harrie Weerman. Maar ze zijn gewaarschuwd, want uit werd eerder slechts nipt met 33-34 gewonnen.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's