Wordt FC Lewenborg de eerste kampioen van het Noorden, winnen Hurry-Up en ACV hun topduels en komt Rihanna misschien optreden op Corpus den Hoorn? | tips van de sportredactie

Jarno Giezen (SETA, links) en Rowan de Zwart (SC Scheemda, rechts), vorig jaar tijdens de beslissende wedstrijd tussen beide teams om het kampioenschap. NWVV werd toen als lachende derde kampioen.

Jarno Giezen (SETA, links) en Rowan de Zwart (SC Scheemda, rechts), vorig jaar tijdens de beslissende wedstrijd tussen beide teams om het kampioenschap. NWVV werd toen als lachende derde kampioen. Foto: Huisman Media

SETA-SC Scheemda, ACV-Barendrecht, WVV-SVBO en Drenthina-Velocitas: heerlijke amateurvoetbalduels die komend weekend op de rol staan. Maar vergeet vooral de handballers van E & O en Hurry-Up niet en wie weet komt Rihanna naar Corpus den Hoorn. Hier zijn de tips van de sportredactie!

Om met dat laatste te beginnen: als het om Groningen Giants , gaat moet je nooit iets uitsluiten, maar de kans dat Rihanna zondagmiddag haar opwachting maakt op sportpark Corpus den Hoorn lijkt verwaarloosbaar klein. Jammer, want bij American Football, want daar hebben we het over, hoort toch een indrukwekkende halftime-act . Dus wie weet, misschien hebben de studenten beter budgetteerbare artiesten als Lucas en Gea of gemeenteraadslid Burdy weten te strikken. De wedstrijd tegen Arnhem Falcons , de tweede thuiswedstrijd van het prille seizoen, begint om 14.00 uur.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's