Zahavi is een gelukkig mens na glansrijk debuut voor PSV

Zahavi is een gelukkig mens na glansrijk debuut voor PSV ANP

Eran Zahavi had zich geen beter debuut bij PSV kunnen wensen. Met een doelpunt en een assist vertolkte de nieuwe Israëlische spits de hoofdrol in Trondheim, waar PSV zich ten koste van Rosenborg (0-2) plaatste voor de groepsfase van de Europa League. "Ja, ik ben op dit moment een van de gelukkigste mensen in Europa", zei Zahavi op PSV TV. "Ik ben heel blij met mijn eerste wedstrijd en met het resultaat."

Zahavi opende in de 22e minuut de score met een kopbal, op aangeven van Donyell Malen. "Een geweldige assist", aldus de Israëliër. "We vormen een goede combinatie. Het zal alleen maar beter en beter worden als we veel samen spelen. Ik weet zeker dat ik hem ook aan doelpunten ga helpen."

Zahavi kreeg bij het verlaten van het veld een schouderklopje van Toon Gerbrands, de algemeen directeur van PSV. "Als team hebben we het geweldig gedaan. We hebben voor iedere bal gevochten. Dit was een verdiende zege", aldus de aanvaller. "We mogen hier even van genieten, maar daarna moet de focus weer op zondag. Dan moet het weer gebeuren." PSV ontvangt dan Fortuna Sittard in het lege Philips-stadion.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu