Eind-de-lijk. Richairo Zivkovic maakt korte metten met doelpuntendroogte in dienst van FC Emmen. 'Treffer voelt bevrijdend'

De treffer van Richairo Zivkovic tegen Fortuna Sittard was niet alleen bevrijdend voor FC Emmen, dat de wedstrijd zaterdagavond daardoor met 0-1 won, maar ook voor de spits zelf. Ein-de-lijk was daar dan het langverwachte einde van zijn doelpuntendroogte in Drentse dienst.

Richairo Zivkovic scoort namens FC Emmen de 0-1 tijdens de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Het is tevens zijn eerste van het seizoen.

Richairo Zivkovic scoort namens FC Emmen de 0-1 tijdens de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Het is tevens zijn eerste van het seizoen. Foto: ANP/Cor Lasker

Een lekkere knal met links, notabene zijn ‘verkeerde’ been, was Fortuna Sittard-goalie Ivor Pandur na een klein uur spelen te machtig. Pandur zat er nog wel aan, maar tevergeefs. Het zorgde op het gezicht van Richairo Zivkovic, de doelpuntenmaker, voor een brede glimlach. Eentje waar de opluchting van afstraalde. De spits van FC Emmen stond tenslotte al twaalf competitiewedstrijden droog.

Nieuws

menu