Ziyech weet niet waar zijn toekomst ligt

Ziyech weet niet waar zijn toekomst ligt ANP

Volgens FC Twente is er niets concreet en ook Hakim Ziyech wilde zondag na afloop van het gewonnen duel met FC Utrecht, waarin hij opnieuw een bepalende speler was, geen onthullingen doen over zijn toekomst.

,,Ik weet het niet. Als ik niet vertrek, zal ik er alles aan doen dit team te helpen en ervoor te zorgen dat deze club in de eredivisie blijft'', zei de Marokkaan bij FOX Sports. Hij liet ook doorschemeren dat een dienstverband bij Hoffenheim of Sampdoria, twee serieus geïnteresseerde clubs, niet zijn allergrootste wens is.

Voor Twente is Ziyech goud waard. Zondag gaf hij opnieuw twee assists en inspireerde de Enschedese ploeg mede tot goed voetbal, met vertrouwen en tempo. ,,Iedereen speelt vrijuit. Ik denk dat een goed trainingskamp heeft geholpen'', zei Ziyech, die in de winterstop zijn aanvoerdersband moest inleveren na een kritisch interview. ,,De mentaliteit is veranderd. Veel met elkaar praten en veel van elkaar eisen en goed beginnen natuurlijk. We staan binnen tien minuten met 2-0 voor.''

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
menu