Zo onderhandelde Mark-Jan Fledderus van FC Groningen met de zaakwaarnemer van Joey Pelupessy. 'Jullie kunnen het wel reëel vinden, maar ik heb de portemonnee'

Tim Vrouwe (links) en Mark-Jan Fledderus Still uit video.

FC Groningen maakte maandag de komst van Joey Pelupessy definitief. In het PowNed-programma ‘Next Gen: Voetbalmakelaars’ is te zien in welke sfeer de contractonderhandelingen tussen diens zaakwaarnemer Tim Vrouwe en technisch directeur Mark-Jan Fledderus van FC Groningen verliepen.

In de 18 april uitgezonden aflevering van Next Gen: Voetbalmakelaars is te zien dat Vrouwe en Fledderus het niet direct eens waren over de contractduur en het salaris van Pelupessy. Waar Fledderus een ‘aardig gat’ constateert tussen wat het salaris dat het kamp Pelupessy verlangt, meent Vrouwe dat het niet gaat om wat Fledderus kán betalen, maar wat hij wíl betalen.

,,Jullie kunnen het wel reëel vinden, maar ik heb de portemonnee”, kaatst Fledderus de bal vervolgens terug.

Dat het in vervolggesprekken alsnog tot een deal kwam, is niet op camera vastgelegd.

Len Koeman bezoekt Remco Balk

In het zelfde programma is te zien hoe een andere zaakwaarnemer, Len Koeman (zoon van oud-FC Groningen-vedette Erwin), een wedstrijd van zijn pupil Remco Balk, eveneens ex-FC Groningen, bezoekt. Hij toont zich daarbij verheugd over de basisplaats voor Balk in het duel met PSV, maar baalt ook van de kansen die de uit Zuidhorn afkomstige spits laat liggen.

Nieuws

menu