ACV pakt na twee competitienederlagen de draad weer op met comfortabele 3-0 zege op bezoek bij VVSB in Noordwijkerhout

Foto: Shutterstock

Opeens waren daar twee nederlagen in de laatste twee competitiewedstrijden voor ACV. Maar op bezoek bij VVSB pakte het met een 3-0 zege de draad van het winnen weer op.
Lees meer over
Amateurvoetbal
Assen

Op het eigen Catawiki Sportpark zat het vorige week tegen Ter Leede en de week ervoor in de noordelijke derby tegen Harkemase Boys niet mee voor de ploeg van trainer Fred de Boer. Beide keren ging ACV met 1-0 onderuit. Afgelopen zaterdag kreeg het geen tegendoelpunten en wisten de Assenaren zelf wél driemaal het net te vinden.

Dat lukte de eerste keer vijf minuten voor de thee toen Pascal Huser na een aanval uit het boekje de openingstreffer tegen de touwen schoot. Voordien hadden onder andere Koen Steg en Steyn Strijker al wat mogelijkheden gekregen om de score te openen. VVSB gokte vooral op de omschakeling.

Lang wachten

Na rust was het lang wachten tot ACV het duel definitief naar zich toe trok. Het bleef wel steeds de meest gevaarlijke ploeg, maar uiteindelijk waren het de wisselspelers die de wedstrijd beslisten. In de 84e minuut was het Niels Grevink die het net vond en in blessuretijd tekende verdediger Robert Talens als gelegenheidsspits voor de 0-3. ACV staat nu vierde.

Onder het voorlopig ongenaakbare Sparta Nijkerk is het spannend bovenin. Komende zaterdag spelen de blauwzwarten tegen directe concurrent Sportlust ’46.

Nieuws

Meest gelezen

menu