Emmen langs GVAV dankzij 'Fikkies'

Djairo Fik van Emmen (midden) en Ramon Yannick Nijdam van GVAV (links). Keeper Carsten Meijwaard van GVAV weet de bal net op tijd wegtikken.

Djairo Fik van Emmen (midden) en Ramon Yannick Nijdam van GVAV (links). Keeper Carsten Meijwaard van GVAV weet de bal net op tijd wegtikken. Foto: Jan Anninga

Net als grote broer FC Emmen kunnen ook de amateurs van VV Emmen de punten in de strijd tegen lijfsbehoud heel goed gebruiken. Aan de Meerdijk verzamelden ze er weer drie in het duel tegen GVAV-Rapiditas, vooral dankzij de ‘Fikkies’.
Lees meer over
Amateurvoetbal
Emmen
Stad

Voor de winterstop – en eigenlijk ook nog wel in een paar wedstrijden erna – leek het lot van VV Emmen bezegeld: na degradatie uit de hoofdklasse in 2022 nog een degradatie naar de tweede klasse in 2023 erbovenop. Maar na de bekernederlaag op strafschoppen tegen VKW zetten de roodwitten een knappe serie neer met vier zeges in de laatste zes wedstrijden. Eindelijk, zou je bijna zeggen. Want voetballen kunnen ze wel, die jonge ploeg van afscheidnemend trainer Kevin Waalderbos.

Vrijuit voetballen

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's