De voetballers van Noordster uit Oude Pekela maakten dit seizoen nog geen enkele goal en verloren vijfmaal met dikke cijfers. ‘Ook Pep Guardiola kan met dit team niet winnen’

Noordster verloor zondag van HOVC met een inmiddels vertrouwde uitslag: 4-0. Wat is er aan de hand met de trots van Oude Pekela, die eind vorig seizoen naar de tweede klasse degradeerde en nu na vijf wedstrijden nog steeds wacht op het eerste punt en zelfs op de eerste goal?

Tim Wiekens (rechts) probeert te koppen in de recente wedstrijd van Noordster tegen Musselkanaal. Links Knoalster Rolf Kaijser.

Tim Wiekens (rechts) probeert te koppen in de recente wedstrijd van Noordster tegen Musselkanaal. Links Knoalster Rolf Kaijser. Foto: Jan Kanning

Lees meer over
Amateurvoetbal
Pekela

De Pekelders verloren alle vijf competitieduels tot nu toe. Vier met 4-0 en eentje met 3-0. ,,Dat was een wat zwakkere tegenstander, haha’’, lacht middenvelder Tim Wiekens (23) er maar om. Liever zou hij dat niet doen, want de zoon van oud-Manchester City-prof Gerard Wiekens houdt absoluut niet van verliezen. ,,We scoren niet en krijgen ze in de achterhoede te makkelijk tegen’’, verklaart hij de opvallende verliescijfers waarmee Noordster stijf onderaan belandde in de tweede klasse K van het zondagvoetbal.

Geen leegloop