Runner-up NWVV uit Nieuw-Weerdinge beproefde geluk in de ‘Oost-Groninger’ 5e klasse F en kan zaterdag promoveren. ‘Maar kwartje moet wel goede kant op vallen’

Met Johan Hollen als nieuwe-trainer-coach en de van Titan teruggekeerde goalgetter Roy Super beproefde NWVV dit seizoen het geluk in de Oost-Groninger 5e klasse F. Dat was geen verkeerde keuze, want als het kwartje zaterdagmiddag de goede kant op valt kan de kampioensvlag in Nieuw-Weerdinge opnieuw in top.

Als het kwartje zaterdagmiddag de goede kant opvalt kunnen Mark Kok, Johan Hollen en Roy Super (v.l.n.r.) met NWVV uit Nieuw-Weerdinge weer de stap omhoog maken.

Als het kwartje zaterdagmiddag de goede kant opvalt kunnen Mark Kok, Johan Hollen en Roy Super (v.l.n.r.) met NWVV uit Nieuw-Weerdinge weer de stap omhoog maken. Foto: Alisha Kolmer

Lees meer over
Amateurvoetbal
Emmen
Emmer Courant

Buurclub Titan werd vorige maand met overmacht kampioen, voor NWVV is de weg naar de titel nog bepaald geen gelopen race. Het is een dubbeltje op zijn kant. Dat weet ook aanvoerder en clubvoorzitter Mark Kok. ,,We moeten winnen van laagvlieger Muntendam en we zijn dan afhankelijk van het resultaat van de topper tussen koploper Scheemda en SETA, de nummer 3 van de ranglijst.”

Kampioenskoorts wel getemperd

Nieuws

menu