Verdediger Jozef (24) uit Emmen geeft met ijzeren wil alles voor WKE ’16, nu promotie lonkt. 'Ik denk in oranje'

Jozef Brink is met ‘zijn’ WKE ’16 kansrijk voor de vierde titel. De 24-jarige rechtervleugelverdediger uit Emmen is al jaren een rots in de branding bij de oranjehemden, die op de drempel van de eerste klasse staan.

Jozef Brink is met ‘zijn’ WKE ’16 kansrijk voor de vierde titel. De 24-jarige rechtervleugelverdediger uit Emmen is al jaren een rots in de branding bij de oranjehemden, die op de drempel van de eerste klasse staan. Foto: Ap van der Lei

Met een ijzeren wil en een enorm portie clubliefde schopte Jozef Brink het de afgelopen seizoenen tot boegbeeld van WKE ’16. De 24-jarige rechtervleugelverdediger is de enige speler van de huidige selectie die de wederopstanding van de club binnen de lijnen beleefde.
Lees meer over
Amateurvoetbal
Emmer Courant

Jozef Brink en het Woonwagen Kamp Emmen (WKE ’16) kun je rustig in één een adem noemen. Voor de twee-eenheid zijn de spannendste weken van het seizoen aangebroken. De competitie in de tweede klasse K staat aan de vooravond van een zinderende ontknoping. Met nog drie speelrondes voor de boeg komen nog slechts twee clubs in aanmerking voor directe promotie: WKE’16 en Valthermond. De Emmenaren koesteren de nipte voorsprong van een punt.

Apotheose tweede klasse K

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's