Analyse sc Cambuur - FC Groningen: 'Fenomenale omhaal van Strand Larsen redt Groningen'

Fenomenale omhaal van Strand Larsen redt Groningen. ,,Terecht?”, vraagt analist Kolder zich hardop af? ,,Ja. De eerste helft liep het gelijk op maar Groningen heeft de grootste kansen gehad en ze hebben het zichzelf in de tweede helft enorm moeilijk gemaakt.”

Jorgen Strand Larsen viert 1-2 met zijn teamgenoten tijdens de Nederlandse eredivisie wedstrijd tussen SC Cambuur en FC Groningen in het Cambuur Stadion op 15 augustus 2021.

Jorgen Strand Larsen viert 1-2 met zijn teamgenoten tijdens de Nederlandse eredivisie wedstrijd tussen SC Cambuur en FC Groningen in het Cambuur Stadion op 15 augustus 2021. Foto: Jeroen Putmans

Lees meer over
FC Groningen

Kolder: ,,Dammers is in de tweede helft een linie naar achteren gezakt en ging spelen als derde centrale verdediger. Daardoor kwam Matusiwa in zijn eentje te staan, waardoor er geen druk op de bal kwam. Als Cambuur de bal had moesten de buitenspelers Suslov en El Messaoudi meeverdedigen, maar dat gebeurde niet. Dus lieten ze zich door Cambuur het kaas van het brood eten. Door die omzetting verloor FC Groningen grip op de wedstrijd”.

Het doelpunt van Cambuur

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's