Gertruud Schalen geeft cursussen in Assen voor beter contact tussen jong kind en ouder. ‘Je snapt beter waar je kind mee bezig is en hoe je dat daarin kunt begeleiden’

Gertruud Schalen: ,,De les bestaat uit leuke bewegingsspellen, waarbij ouders en hun kind met z'n samen rollen, vallen, rennen, samenwerken, knuffelen en lachen.”

Gertruud Schalen: ,,De les bestaat uit leuke bewegingsspellen, waarbij ouders en hun kind met z'n samen rollen, vallen, rennen, samenwerken, knuffelen en lachen.” Foto: Lammert Aling

Gertruud Schalen begon in juli 2021 met Studio Gertruud. Ze biedt twee cursussen voor ouders en jonge kinderen tussen en 0-5 jaar: SpeelWonder en ContaKids.
Lees meer over
Asser Courant

Speelwonder is een Ouder en kindspeelgroep voor kinderen van 9 maanden tot 36 maanden. ContaKids is een beweeg belevingsles voor kinderen van 2-5 jaar met hun ouders. ,,Ik startte in 2021 met mijn eerste Ouder en Kindspeelgroep in Assen. Sinds juli 2022 geef ik deze cursussen in Podium Zuidhaege”, vertelt Gertruud. ,,Bij Speelwonder is er een ruimte vol uitdagend kruip-, klim- en speelmateriaal. In alle rust en in hun eigen tempo kan je kind op onderzoek. De groep is geïnspireerd op de ideeën van Emmi Pikler. Zij werkte vanuit drie basisprincipes: Aandachtige verzorging; Zelfstandig spel en Vrije bewegingsontwikkeling.”

Ooghoogte

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's