Nieuwe tenten voor scoutinggroep

De overhandiging van zes nieuwe tenten van Stichting Vrienden van De Zwervers aan Scoutinggroep De Zwervers. Dit werd symbolisch gedaan door overhandiging van zes nieuwe haringen door stichtingsvoorzitter Jan de Vries (midden) aan groepsleider Diana Blokdijk (rechts).

De overhandiging van zes nieuwe tenten van Stichting Vrienden van De Zwervers aan Scoutinggroep De Zwervers. Dit werd symbolisch gedaan door overhandiging van zes nieuwe haringen door stichtingsvoorzitter Jan de Vries (midden) aan groepsleider Diana Blokdijk (rechts). Foto: Lammert Aling

Scoutinggroep De Zwervers heeft zaterdag 6 nieuwe groepstenten in ontvangst genomen. De tenten werden aangeboden door ‘De Stichting Vrienden van Scoutinggroep De Zwervers Assen’, door symbolisch gedaan zes nieuwe haringen te overhandigen.
Lees meer over
Asser Courant

Al een groot aantal jaren organiseren de Vrienden van de Zwervers in de zomermaanden kofferbakverkopen in het centrum van Assen. De opbrengsten worden o.a. gebruikt voor vervanging van kampeermateriaal maar ook voor trainingen voor de leiding van de Asser scoutinggroep.

Kofferbakverkoop

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's