Germanicus kan geen beroep doen op Jessie Rotmensen. 'Ontzettend balen dat ik de slotfase van de competitie moet missen'

Germanicus-aanvaller Jessie Rotmensen liep in het inhaalduel tegen WVV een gescheurde enkelband op en staat nog weken langs de kant.

Germanicus-aanvaller Jessie Rotmensen liep in het inhaalduel tegen WVV een gescheurde enkelband op en staat nog weken langs de kant. Foto: Germanicus

Germanicus kan in de cruciale fase van de competitie geen beroep doen op Jessie Rotmensen. De 21-jarige spits liep in het inhaalduel tegen WVV een gescheurde enkelband op en staat weken langs de kant. ,,Het is ontzettend balen dat ik de slotfase van de competitie moet missen en me langs de lijn moet verbijten.”
Lees meer over
Coevorder Courant

Rotmensen zag zijn ploeg zondagmiddag met 2-3 onderuit gaan tegen Jubbega. ,,Eigenlijk leek niets erop dat we de wedstrijd uit handen zouden geven. We gingen goed van start en via Marc Uninge kwamen we verdiend op voorsprong.” Halverwege de eerste helft kwam de Friese opponent op gelijke hoogte, maar Jarne Pol tekende nog voor het rustsignaal voor de 2-1.

Euvel van het hele seizoen

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's