Veel belangstelling voor audities van het muziektheaterspektakel 'De Vlinderprinses' in Sleen. Rond de 165 acteurs, zangers en muzikanten hebben zich aangemeld

De audities voor het muziektheaterspektakel De Vlinderprinses zijn zaterdagmiddag in MFC De Brink in Sleen van start gegaan. Samen met Harm Dijkstra beoordeelde Jan Kruimink (foto) de vaardigheden van de deelnemers aan de auditie.

De audities voor het muziektheaterspektakel De Vlinderprinses zijn zaterdagmiddag in MFC De Brink in Sleen van start gegaan. Samen met Harm Dijkstra beoordeelde Jan Kruimink (foto) de vaardigheden van de deelnemers aan de auditie. Foto Henk Siepel

Voor de audities van het historisch muziektheaterspektakel ‘De Vlinderprinses’ is veel belangstelling. Liefst 165 acteurs, zangers en muzikanten hebben zich aangemeld en willen een rol vertolken in de voorstelling, die van 2 tot en met 8 september 2024 in Zweeloo wordt opgevoerd.
Lees meer over
Coevorder Courant
Emmer Courant

Stichting Ter Klinke is initiatiefnemer van het evenement. De stichting was vier jaar geleden ook de organisator van de succesvolle buitenproductie De Toorn van Thunaer in Oosterhesselen.

Komende weken nog meer audities

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's