Amberboom voor gezinshuis De Veenhoop en beschermde woonvorm ‘Woon met Ons’ in Smilde

Archieffoto: Hannie Idema, in wier achtertuin boomgaard de Oude Veenhoop ligt, en vrijwilliger Jan Vulperhorst nemen de schade van de kaalgevreten bomen op.

Archieffoto: Hannie Idema, in wier achtertuin boomgaard de Oude Veenhoop ligt, en vrijwilliger Jan Vulperhorst nemen de schade van de kaalgevreten bomen op. Foto: archief Rens Hooyenga

Soroptimistclub Assen gaat 9 maart om 10.00 uur een amberboom planten bij het gezinshuis De Veenhoop en de beschermde woonvorm ‘Woon met Ons’ in Smilde.
Lees meer over
De Krant van Midden-Drenthe

Het gezinshuis De Veenhoop biedt kinderen die, door welke omstandigheden dan ook, niet in hun gezin van herkomst kunnen wonen, een plek om te wonen en op te groeien. Een plek die geborgenheid, verbinding, stabiliteit en veiligheid moet geven. Direct naast het gezinshuis staat de kleinschalige beschermde woonvorm ‘Woon Met Ons’ voor 8 à 9 volwassenen, waar ze zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen in een zo gewoon mogelijke buurt. Een plek waar rust is en ruimte om tot bloei te komen, net zoals de olijfboom die in het logo is verwerkt. ‘Woon met Ons’ zit in het voormalige middelbare schoolgebouw aan de Veenhoopsweg 60 in Smilde.

Jubileum

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's