Samen met

Gospelkoor ‘Onze Opdracht' brengt musical in de Pauluskerk in Beilen

Een bijzondere musical in de Pauluskerk. Pixabay

Hoe stop je oude, vertrouwde en waardevolle woorden uit de Bijbel in een nieuwe en verrassende verpakking? Gospelkoor ‘Onze Opdracht’ uit Dwingeloo geeft het antwoord zondag 27 november in de Pauluskerk in Beilen.
Lees meer over
De Krant van Midden-Drenthe

Vanaf 19.00 uur kan het publiek genieten van de musical ‘Over de Brug’. Het koor is er opnieuw in geslaagd om met eigen mensen en middelen een musical te produceren en uit te voeren. In de musical ‘Over de Brug’ krijgt het publiek een inkijkje in het leven van David, de herdersjongen die koning werd.

Boodschap

De beamerbeelden, geprojecteerde teksten en lichteffecten versterken de boodschap in de zang van het ongeveer 30 leden tellende koor. De melodieën van de liederen komen uit het eigen repertoire, maar ook melodieën van Frank Boeijen, ABBA, Marco Borsato, LA The Voices en Queen komen voorbij. Het combo bestaat uit piano, slagwerk, gitaar, dwarsfluit en keyboard.

De musical duurt ongeveer een uur.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en De Krant van Midden-Drenthe

Nieuws

menu