Het Stroomdalgebied in Beilen gaat veranderen. Nieuwbouw IKC de Ridder en CKC Beatrix is weer een stapje verder met ondertekening intentieovereenkomst

V.l.n.r. Gerjan Peeneman, directeur CKC Beatrix, Simon Bijl, directeur IKC G.A. de Ridder, wethouder Dennis Bouwman, Peter Vereijken, voorzitter Stichting Dierenweide Stroomdal, wethouder Erjen Derks, Bothilde Buma, directeur-bestuurder Woonservice Drenthe.

V.l.n.r. Gerjan Peeneman, directeur CKC Beatrix, Simon Bijl, directeur IKC G.A. de Ridder, wethouder Dennis Bouwman, Peter Vereijken, voorzitter Stichting Dierenweide Stroomdal, wethouder Erjen Derks, Bothilde Buma, directeur-bestuurder Woonservice Drenthe. Gemeente

De gemeenteraad van Midden-Drenthe heeft op 23 maart de gebiedsvisie ’t Stroomdal vastgesteld. Op 30 maart om 13.30 uur ondertekenen de twee kindcentra samen met de gemeente tijdens een feestelijke bijeenkomst een intentieovereenkomst waarin ze afspreken onder welke voorwaarden ze samen de nieuwbouw realiseren.
Lees meer over
De Krant van Midden-Drenthe

Het Stroomdalgebied in Beilen verandert de komende jaren. Woonservice is begonnen met het opknappen van bestaande gebouwen en in de nieuwbouw komen twee Kindcentra voor onderwijs en kinderopvang (IKC G.A. de Ridder en kindcentrum Beatrix) en een sportvoorziening. Het afgelopen jaar is samen met omwonenden en belanghebbenden nagedacht over hoe het Stroomdal er in de toekomst uit moet zien. Nu is de volgende stap aan de orde.

Nieuwbouw

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's