Kerstwandeling door Beilen: ,,Even uit de sleur en misschien wel even uit de comfortzone. Ook dat is soms wel eens goed"

Een leuke activiteit in Beilen. Zelfstandig lopend, achter de rollator, in de rolstoel met begeleiding? Het is allemaal mogelijk.

Een leuke activiteit in Beilen. Zelfstandig lopend, achter de rollator, in de rolstoel met begeleiding? Het is allemaal mogelijk. Rollatorwandelclub Beilen

Speciaal voor de deelnemers van de Rollatorwandelclub Beilen en het Duofietsproject wordt dinsdag 13 december van 14.00 tot 16.30 uur een kerstwandeling gehouden door Beilen. Ook liefhebber van wandelen? Aansluiten is altijd mogelijk.
Lees meer over
De Krant van Midden-Drenthe

De wandeling begint om 13.45 uur vanaf het Spectrum. De wandeling gaat langs De Stroming, Maria Koster en Sint Willibrord. Tijdens de wandeling zingt het gezelschap in De Stroming onder leiding van accordeonist Gonny Beikes samen kerstliederen, leest Maria in haar woonkamer een kerstverhaal voor en is er een piano- en dwarsfluit concert in de Sint Willibrordkerk.

Beweegoefeningen

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's